Administratiekantoor Finkelnberg
uw administratie mijn zorgen
Over mij

 

Om mijn werk goed te kunnen doen vraag ik nogal wat van u, namelijk openheid van zaken die u niet zomaar of graag aan iedereen bloot geeft. Dat vraagt toch om vertrouwen? Door wat over mezelf te vertellen geef ik u inzicht in mijn 'zaken'. Zo heeft u een impressie voor wie u zich openstelt.

Ik ben Mariska Finkelnberg en ben 58 jaren jong. Opgegroeid in de Randstad mijn dromen achterna gejaagd wonende in het mooie Overijselse dorpje De Krim samen met mijn man en onze Border Collies Bonnie & Clyde.
Naast lekker wandelen met de honden en lekker rommelen in de tuin besteed ik mjjn tijd ook graag aan het bezoeken van mijn kinderen en kleinkinderen die nog in de Randstad wonen.
Ook sloven wij ons regelmatig graag uitgebreid uit in de keuken voor klein of groot gezelschap, lekker tafelen met veel eten en een drankje.
Na een drukke week van werk, verplichtingen en van gezellige sociale uurtjes trek ik mezelf graag een paar uurtjes terug om lekker crea te knutselen, in de breedste zin van het woord. Heerlijk ontspannen...

 

 

HomeOver mijParticulierenOndernemersNieuwe ontwikkelingenContact